MARTA

 

"Marta, je tekent goed, waarom begin je niet met het creëren en zetten van tatoeages ?" Vroeg mijn vrind die mijn eerste klant werd en mijn fascinatie voor tatoeages aanwakkerde.

Ik ben Marta, moeder van drie kinderen en tatoeëerder.

Ik ben al ruim 3 jaar bezig met tatoeages, ik zette mijn eerste stappen als PMU specialist, daar deed ik kennis op over de huid. Ik heb veel dingen geleerd die ik vandaag kan gebruiken in een tatoeage.

Ook doe ik permanente make up waar ik goed in geschoold ben en ben in bezit van een diploma coachopleiding PMU bij GWSH in Katowice in Polen.

Kunst en creativiteit stromen door mijn bloed. Ik vind het een eer om een stukje kunst te mogen vereeuwigen op het lichaam van iemand in de vorm van een tatoeage. Ik denk graag mee, geef advies en eerlijkheid en kwaliteit staan bij mij bovenaan.

Alles om ervoor te zorgen dat jij tevreden de deur uit zal lopen en kan genieten van jouw persoonlijke stuk kunst op jou lichaam. Jouw tattoo is voor mij net zo waardevol als voor jou.

SILVER

Mijn naam is Klaudia vel Silver en ik ben een liefhebber van bergbeklimmen en allerlei vormen van lichamelijke activiteit. Mijn sterke kanten zijn creativiteit en passie voor alles wat ik doe. Ik spreek vloeiend Pools en Engels, communicatief Nederlands en ik ben momenteel bezig met het leren van Spaans. Op dit moment loop ik stage bij Tattoo Polka, waar ik gespecialiseerd ben in het maken van kleurrijke werken in de stijl van Old & New School Tattoo. Als mijn werk je aanspreekt, nodig ik je van harte uit om vandaag nog een afspraak te maken!

BUBBLE INK

Mijn naam is Klaudia, ik ben een typische artistieke ziel met tal van ideeën die ik dagelijks tot leven breng. Mijn grootste passie is olieverfschilderkunst, die ik momenteel samen met tatoeëren op een voetstuk plaats. Tatoeëren is mijn werk, maar vooral mijn passie, waardoor ik tot rust kan komen en vele geweldige mensen kan leren kennen door mijn talent met hen te delen en mijn creativiteit op hun huid achter te laten.

In tatoeages voel ik me het meest op mijn gemak in blackwork en dotwork. Alle sferen die verband houden met symboliek, sprookjes en fantasy zijn absoluut in lijn met mijn ziel en creativiteit, want geloof het of niet, boselfen bestaan echt op mijn werk.